vrijdag 26 juni 2009

brede bravoure

Ziezo, ik vind het wel weer even genoeg met Dutch Comfort.

Ik begon dit weblog om mezelf te inspireren voor de energietechniek en om te kijken of ik die inspiratie ook vol kon houden. Bovendien wilde ik uitvinden wat allemaal bij dat vak hoort en of ik bij elk onderdeel ongeveer dezelfde bravoure zou kunnen hebben. Ik wil in de loop van volgend schooljaar steun zoeken voor het oprichten van Dutch Comfort College, en ik weet inmiddels dat brede volhardende bravoure mij altijd erg helpt bij het oprichten van opleidingen en bij het contact met studenten.

Ik vind dat mijn opzet geslaagd is; geslaagd genoeg om Dutch Comfort nu even op vakantie te laten gaan. Misschien krijgt dit weblog een vervolg, maar misschien ook niet. Ik ga nu verder werken aan een filmscript, dat ik onder handen heb.

5 opmerkingen:

erik zei

Mooi vooruitzicht van het Dutch Comfort College, maar wat komt er nou van de mobiele poepmachine terecht? En van de trouwe aanhang van dit blog?

erik zei

Waar kunnen we meegenieten of tegenlezen met het filmscript? Lijkt me spannend. Je kunt al wat uitproberen met http://www.xtranormal.com/

Rik Almekinders zei

Ik droomde vannacht van jou. Je had een langspeelplaat opgezet waarop een venijnig gesprek stond dat je met een vrouw had (niet C.) met wie je in mijn droom een relatie had. Toen de plaat afgelopen was klom je op mijn rug en zakte ik door mijn knieën, terwijl ik moet huilen, lachen en klappertanden, zonder dat ik daar nog iets bij zei.
Alles gaat door, hoor. Alleen het filmscript gaat nu even voor.

erik zei

Poe, ik ook van jou...

erik zei

En nu... niets meer?