donderdag 3 september 2009

dutchcomfort.nl (2)


Tot gisteren was ik nogal in de war, nadat ik tamelijk impulsief bedacht had om door het kansraam te willen springen dat de Hogeschool aan alle medewerkers bood: teamleider worden van de opleiding game development. Ik voel mij als technicus niet helemaal compleet omdat ik geen reet van games afweet; dit kansraam zou mij dwingen om mij in die richting te bekwamen.

Gelukkig ben ik, na een sollicitatiegesprek, geen teamleider van de opleiding game development geworden. De hoofdreden was dat ik geen reet van games afweet. En nu ben ik ook niet meer in de war. Ik had al een vaag plan voor mijn leven (zeg: het komende jaar) en games zaten niet in dat plan. Dat plan is: dutch comfort en een film maken.

Enkele weken geleden kreeg ik het bericht van een provider (nl: antenna.nl) dat de domeinnaam dutchcomfort.nl nu wel van mij is. Ik heb daar niks voor betaald en hoe het verder moet weet ik eigenlijk ook niet. Het is net een game, eigenlijk.

2 opmerkingen:

erik zei

Mijn boekentip heeft dus niets geholpen? Ook een beetje jammer Rik, ik was graag partner in crime geworden.

Rik Almekinders zei

Jawel, maar zo'n hele nieuwe wending aan de carrière van een middelbare boom, ... dat is toch ook wel weer heel wat. Misschien over twee jaar. Partner is crime. Is wel leuk.