maandag 28 september 2009

dutchcomfort.nl (3)

Mijn oude vader weet niet dat het eigenlijk de bedoeling is dat de url in de adresbalk wordt getypt, en niet 'bij google'. Hij heeft anders wel inmiddels een gladdere en authentiekere website dan ik (hansalmekinders.nl), maar die kan hij zelf niet open krijgen, omdat google die (nog) niet kan vinden.

Gelukkig kan ik mijn vader net bijhouden met de mijn website: dutchcomfort.nl is nu de naam waarmee dit blog bereikt kan worden. Volgens google doet nog vrijwel niemand dat, maar ik en mijn vader staan qua bezoekersaantallen nu zij en zij aan de startlijn van een nieuwe prestigeslag.

Mijn volgende wens is, dat het adres van dit blog wordt: dutchcomfort.nl/blog, en dat op de pagina's dutchcomfort.nl/college meer (statische) informatie gevonden kan worden over dutch comfort college, op dutchcomfort.nl/mobielemestvergister meer informatie over de commercieel werkende mobiele mestvergister en op dutchcomfort.nl/vrijwilligezeisbrigade meer informatie over de vrijwillige zeisbrigade. Maar gelukkig blijken de dingen digitaal ook in kleine stapjes te kunnen.

2 opmerkingen:

erik zei

Ah, daar komt toch weer veel ambitie naar boven, hulde. Mijn suggesties zijn verder nog:
dutchcomfort.nl/serviceaanhuis en
dutchcomfort.nl/greatesthits


Mijn Christine en ik vinden sommig werk van je vader trouwens geweldig mo-hooi, bijvoorbeeld de zwembadaquarel. Kun jij bemiddelen over de aanschaf, voor een vriendenprijsje? Het laatste kunstwerk dat ik kocht was een aquarel van Leon trouwens...

Rik Almekinders zei

Ja, maar dat zwembadschilderij is geen aquarel maar een acrylschilderij (je bedoelt toch dat figuur, onder water zwemmende?) Ik houd ook erg van dat schilderij, maar dat terzijde.

Misschien moet je eerst informeren naar de prijs voordat er bemiddeld moet worden.