vrijdag 11 december 2009

accupakket


Ongeveer een week geleden kregen we de eerste energie-rekening van onze energieleverancier. Met het cursieve onze probeer ik aan te geven dat de liefde tussen mij en Nuon niet helemaal wederkerig is. Nuon houdt van ons, maar ik niet zo erg van Nuon. Nuon heeft ons klem.

Ik betaal het allemaal maar, omdat er weinig anders opzit, maar ik neem mij voor om me de volgende keer niet zo te laten fucken door de hoge heren van de (vrije) energiemarkt. En ik neem mij voor dat Dutch Comfort u allen gaat helpen om u te bevrijden van verkrachting door uw energiebedrijf.

Het moet er dus snel komen, Dutch Comforts webwinkel, waar u goedkoop de spulletjes kunt kopen om zelf de leiding te nemen over uw goedkope en energieneutrale comfort. En laat ik eens beginnen om dat fascistische nachttarief te tackelen: met een accupakket dat de nachtstroom opslaat voor het gebruik overdag. Dutch Comforts goedkope alternatief voor de slimme meter.

2 opmerkingen:

erik zei

Dat project van de slimme meter was toch uit privacy-overwegingen afgeblazen? Of heb ik de klepel alleen maar horen hangen?

Enfin, ik doe veel e-learning/game klussen voor de Energie en Nutsbedrijven, dus van mij hoor je geen onvertogen woord!

Rik Almekinders zei

Inderdaad, weg met de slimme meter! Met een accupakket in huis kun je de energie zo gebruiken dat niemand er achter komt. Je kunt bijvoorbeeld weer lekker marihuana gaan kweken.

Ach, ik zou graag een e-learning game ontwikkelen voor statica, en ik weet ook al hoe. Hoe nu verder?